Ontwikkelen website

En dan is er een design, het digitale uithangbord voor uw bedrijf is daar, maar dan moet er nog content worden gepubliceerd. Maak gebruik van het content management systeem en uw bezoekers hebben altijd de juiste informatie, wanneer u dit wenst en altijd op tijd!

Content Management Systeem (CMS)

CMS is een ander buzz woord uit de webwereld. Het is niets anders dan het besturen van de content (inhoud) van uw website. Met behulp van het CMS kunt u relatief eenvoudig de inhoud van uw website up-to-date te houden. Denk hierbij niet alleen aan het plaatsen van berichten, maar ook aan foto’s, documenten enzovoorts.

Teksteditor

Met behulp van de teksteditor is het eenvoudig teksten aan te passen, foto’s toe te voegen en verwijzingen naar andere pagina’s aan te maken op uw eigen website. Voor geoefende computergebruikers is het zelfs mogelijk om de pagina’s in HTML (Hyper Text Markup Language) op te maken, de taal waarin websites worden ontwikkeld.

Foto gallerij

De gallery werkt als een fotoboek, waarbij foto’s aan een pagina worden toegevoegd, al dan niet voorzien van commentaar. Een kwaliteitseis aan de foto’s wordt niet gesteld, alhoewel wel geldt dat hoe meer megapixels de camara heeft, hoe beter de kwaliteit van de foto is. De foto’s worden automatisch aangepast voor de website; daar hoeft u niets aan te doen

Nieuwsberichten

Waar het natuurlijk om draait is dat u op eenvoudige wijze uw bezoekers direct op het laatste nieuws kunt trakteren. Door op uw website ruimte te maken voor een nieuwspagina, wordt uw website overzichtelijk én is altijd up-to-date.

Downloads

De documenten die u uw bezoekers beschikbaar stelt (bestellijsten, informatie, brochures, etcetera) kunt u gemakkelijk publiceren. Snel, eenvoudig en up-to-date!